Baleseti összesítő

Az elmúlt 24 órában Győr-Moson-Sopron megye illetékességi területén 6 személyi sérüléssel és 9 anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. június 12-én 17 óra 20 perckor Győrben, a Bajcsy-Zsilinszky úton. Egy 52 éves nő az Aradi Vértanúk útja felől, a Munkácsy utca irányába közlekedett személygépkocsival. Haladása során a kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget és nekiütközött a védett úton közlekedő segédmotoros-kerékpárnak. A balesetben a motor vezetője megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

1

Ugyanaznap Dunaszegen, a Somosalja utcában, a 1401-es számú út irányába közlekedett egy 71 éves kerékpáros férfi 17 óra 32 perckor. Haladásakor a kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget és az útkereszteződésben a neki jobbról érkező autó elé hajtott. A személygépkocsi vezetője a baleset elkerülése érdekében fékezett, lehúzódott, azonban még így is elütötte a biciklist, majd egy közúti jelzőtáblának és egy fának hajtva állt meg. A balesetben a biciklis sérült meg.

2

3

Győrben, a Munkácsy utcában 10 óra 40 perckor egy 34 éves nő közlekedett autóval. Az Árpád útra történő kanyarodása során - eddig tisztázatlan okok és körülmények között - nekiütközött egy segédmotoros-kerékpárnak. A kétkerekű vezetője megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

4

5

A fenti közúti közlekedési balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!