Baleseti összesítő Győr-Moson-Sopron megyéből

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök hat anyagi kárral és két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 86-os számú főút 155+450. kilométerszelvényében, 2020. február 5-én 17 óra 50 perckor. Egy 26 éves csornai férfi közlekedett kisteherautóval Csorna felől, Mosonmagyaróvár irányába. Egy előzést befejezve későn észlelte az előtte haladó mezőgazdasági járműszerelvényt, ezért a pótkocsinak ütközött. A szerelvény irányíthatatlanná vált és a jobb oldali árokba hajtva felborult. A traktor vezetője megsérült, ezért őt a mentő kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Csornai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt Győrben, a Zrínyi utca és a Dr. Petz Lajos utca kereszteződésében, 2020. február 5-én 7 óra 6 perckor. Egy 38 éves győrújbaráti nő közlekedett személygépkocsival a Táncsics Mihály utca felől, a Zrínyi utca irányába. Az útkereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget a Zrínyi utcán, a Szigethy Attila út felől érkező autónak, amelynek következtében összeütköztek, és a vétlen jármű egy társasház kerítésének csapódott. Az okozó gépkocsi egy harmadik - szabályosan parkoló - autónak ütközve állt meg. A rendőrök a sofőrökkel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami a Szigethy Attila út felől érkező gépkocsit vezető 51 éves nő esetében pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel érdekében előállították.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Győrben, a Gesztenyefa úton, 2020. február 5-én 6 órakor. Egy 46 éves veszprémvarsányi férfi közlekedett személygépkocsival az Ipari Park egyik telephelyének bekötőútján, a Gesztenyefa út irányába. A kereszteződéshez érve balra nagy ívben, a Tatai út irányába kanyarodott, a manőver során azonban nem biztosított elsőbbséget, egy a Juharfa út irányába haladó elektromos kerékpárnak, amelynek következtében összeütköztek. A kétkerekű vezetője az úttestre zuhant és megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték.

A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!