Baleseti összesítő Győr-Moson-Sopron megyéből

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt a 8418-a számú úton Győr térségében, 2020. február 23-án 14 órakor. Egy 43 éves bábolnai nő közlekedett személygépkocsival Koroncó felől, a 83-a számú. főút irányába. A 8418-as számú út és a 83-as számú főút kereszteződéséhez érve – tisztázatlan okból – nekiütközött egy forgalmi okból álló autó hátuljának. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 102+250. kilométerszelvényében, Győr térségében, 2020. február 23-án 23 óra 56 perckor. Egy 36 éves dunakeszi férfi közlekedett autójával Hegyeshalom felől, Budapest irányába. Haladása során - tisztázatlan okból - későn észlelte az előtte azonos irányba közlekedő kisteherautót, amelynek következtében a jármű hátuljának ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

A balesetek elkerülése érdekében a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy mindig az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel és figyelemmel vezessék gépjárműveiket! 

...hogy mindenki hazaérjen!


Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!