Baleseti összesítő Győr-Moson-Sopron megyéből

Rendőreink a megye útjain két személyi sérüléssel és tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.

Töltéstava külterületén segédmotoros kerékpárral közlekedett 2021. június 15-én 7 óra 35 perckor egy 72 éves győri férfi. Haladása során a 81-es számú főút 74-es kilométer-szelvényénél az úton balra, Győr irányába kanyarodott ki, amelynek során nem biztosított elsőbbséget a főúton Pér irányából Győr felé közlekedő 55 éves bakonycsernyei lakos által vezetett tehergépjárműnek, és vele összeütközött.  A baleset elkerülése érdekében a tehergépkocsi sofőrje az úttest jobb oldalán lévő füves útpadkára kormányozta járművét, amely egy közúti jelzőtáblának ütközött. A balesetben a segédmotoros kerékpár sofőrje megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték.

2

Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

1

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy figyelmesen, a szabályokat betartva vesznek részt a közúti közlekedésben.

…hogy mindenki hazaérjen!

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!