Baleseti összesítő Győr-Moson-Sopron megyéből

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök két személyi sérüléssel és öt anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 83-as számú főút 59+991 kilométerszelvényében, 2020. május 25-én 8 óra 17 perckor. Egy 60 éves pápai nő közlekedett személygépkocsival Győrszemere felől, Győr irányába. Haladása során egy erősen balra ívelő útkanyarulatból kihajtva a nedves útfelületen járművével megcsúszott, az útpadkára sodródott, majd egy fának ütközött. A járművezető megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték.

.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt Győrben, a József Attila úton, 2020. május 25-én 19 óra 10 perckor. Egy 42 éves helybéli nő közlekedett személygépkocsival a Szabadi utcában, a temető felől, a József Attila út irányába. A kereszteződésében jobbra kanyarodott, a manőver során azonban járművével a nedves útfelületen megcsúszott és a járdára felhajtva egy villanyoszlopnak ütközött.

.

A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy minden esetben körültekintő módon, az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezessenek és minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!

...hogy mindenki hazaérjen!


Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!