Baleseti összesítő Győr-Moson-Sopron megyéből

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök két személyi sérüléssel és hat anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Mosonmagyaróváron, a Határsoron, 2020. június 2-án 11 óra 35 perckor. Egy 23 éves halászi nő közlekedett Audi típusú személygépkocsival az Árpád utcában, a Családsor felől, a Határsor irányába. Az útkereszteződésbe behajtva - a jelzőtábla utasítása ellenére - nem biztosított elsőbbséget, a védett úton balról érkező Saab típusú autónak, amelynek következtében összeütköztek. Az Audi átsodródott az úttest bal oldalára, ahol nekiütközött a Szent István körút felől érkező Kia típusú gépkocsinak, majd tovább sodródva egy villanyoszlopnak csapódott. A balesetben részvevő két vétlen jármű pedig egymásnak ütközve állt meg. A Saab és a Kia gépkocsik egy-egy utas megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

.
 
.

A baleset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy minden esetben körültekintő módon, az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezessenek és minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!

...hogy mindenki hazaérjen!


Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!