Bántalmazta idős anyját

A 66 éves asszonyt súlyos testi sértéssel gyanúsítják a soproni rendőrök.

A rendőrség ügyeletét 2014. december 15-én 20 óra 30 perckor értesítették a soproni kórház sürgősségi abulanciájáról. Az orvosi vizsgálat megállapította, hogy a mentővel beszállított idős asszonyt bántalmazták, melynek során eltörött a karja.

A néni fia a rendőröknek elmondta, édesanyja és nővére között rendszeresek a viták, veszekedések. Ellátásra szoruló 92 éves anyja vele él, négy hete, időszakosan tartózkodik testvére fertődi otthonában. Miután értesült a délután kialakult konfliktusról, azonnal édesanyjáért ment és sérülései ellátására orvoshoz vitte.

Az egyenruhások testi sértés gyanúja miatt a néni 66 éves lányát a Soproni Rendőrkapitányságra előállították. Az asszony gyanúsítotti kihallgatásakor tettét beismerte. Anyja nem hallgatott rá, hiába kérte maradjon a szobában, nehogy megint elessen. Dühös lett, úgy próbálta maradásra bírni, hogy járóbotjával ráütött a kezére és a lábára.

A Soproni Rendőrkapitányság a 66 éves fertődi asszony ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 646 6
NO2 18 17
NOx 23 11
O3 4 2
NO 4 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!