Befejezték a nyomozást

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság két kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt indult ügy vizsgálatát fejezte be a napokban.

A nyomozás adatai szerint a rendőrök Mosonmagyaróváron, a Petőfi Sándor utcában ellenőrizték egy személygépkocsi vezetőjét 2018. november 18-án 7 óra 10 perckor. A zavartan viselkedő sofőr ruházatának átvizsgálása során az intézkedők három, kristályos állagú kábítószergyanús anyagot tartalmazó alufólia csomagra, az autó hátsó ülésén egy kábítószergyanús anyaggal szennyezett műanyag tasakra, csomagtérben pedig egy kábítószergyanús tablettára bukkantak. A járőrök a 21 éves Sz. Sándort elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Rajkán a Petőfi Sándor utcában igazoltatták a rendőrök egy személygépkocsi utasát 2018. november 22-én 11 óra körül. A férfi ruházatának átvizsgálása során nadrágzsebében, egy műanyag tasakban kábítószergyanús növényi származékot, továbbá kristályos állagú kábítószergyanús anyagot tartalmazó tasakot találtak. Lakóhelyén tartott kutatás során további 30 gramm kábítószergyanús anyagra bukkantak. Az intézkedők Milan N.-t elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott. A nyomozók a 27 éves férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!