Betörés közben aludt el

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki egy győrújbaráti ház fészerét felfeszítette, onnan több értéket is el akart lopni, de cselekménye közben elaludt.

A rendőrség ügyeletét a sértett értesítette 2016. május 22-én a reggeli órákban arról, hogy a háza udvarán egy ismeretlen férfi fekszik. A kiérkező járőröknek a gyanúsított - B. Zoltán 37 éves pannonhalmi lakos - elmondta, hogy előző nap az éjjeli órákban hazafelé menet az egyik a ház fészerében meglátott egy elektromos kerékpárt. A férfi elhatározta, hogy ellopja a kétkerekűt, ezért bement az ingatlan udvarára és felfeszítette a pajta ajtaját, majd onnan több értéket is kipakolt. Cselekménye közben azonban elaludt, így talált rá a reggeli órákban a sértett.

 

A győri rendőrök a 37 éves elkövetőt a helyszínen elfogták, a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ellene lopás vétség kísérlete miatt indult büntetőeljárás.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.21. 23:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 419 4
NO2 15 14
NOx 15 7
O3 74 41
NO 1 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!