BIKESAFE program Győrben!

A rendőrök a Győr Pláza parkolójában országos kerékpár regisztrációs programmal várják az érdeklődőket.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya is csatlakozik a BIKESAFE programhoz, aminek keretében a kerékpárosok a rendőrségen keresztül regisztráltathatják biciklijüket.

A program lényege, hogy a tulajdonosok saját maguk vagy a rendőrségen keresztül ingyenesen regisztráltathatják kerékpárjukat az országos nyilvántartó rendszerbe, ami tartalmazza a kerékpár paramétereit, fényképeit, ezzel elősegítheti lopás esetén a keresett kétkerekű azonosítását, vagy a megtalált bicikli tulajdonoshoz történő visszajuttatását.

A kerékpárok regisztrációjakor egy adatlap kerül kitöltésre, amelyhez szükség van személyazonosításra alkalmas (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél, diákigazolvány) dokumentumra. A rögzített adatokat a rendőrség a regisztrációt követő munkanapon viszi fel elektronikusan az országos nyilvántartó rendszerbe.

Felhívjuk a kerékpár tulajdonosok figyelmét, hogy a regisztrációkor a kerékpárokról fényképek is készülnek, továbbá lehetőség van a tulajdonjogot bizonyító, számla, adásvételi szerződés, esetleg kerékpár-igazolvány fotózására is, ezek kiegészítő adatként kerülnek fel a nyilvántartásba.

Regisztrációs helyszín és időpont:
2016. július 22-én pénteken 15:00 órától – 19:00 óráig
Győr PLAZA parkoló

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.23. 21:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 432 4
NO2 8 8
NOx 13 6
O3 76 42
NO 3 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!