Biztonsági intézkedések

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. január 20-án 14 óra 35 perckor az ikrényi Polgármesteri Hivatalhoz vonultak, mivel a mentőszolgálat munkatársai segítséget kértek.

A mentőápolók egy beteget akartak a kórházba szállítani, aki nem volt hajlandó együttműködni velük. A zavart viselkedésű helyi férfi részére háziorvosa állította ki a beutalót. A 49 éves ikrényi lakos a rendőröket észlelve alávetette magát az orvosi ellátásnak és felszólításukra önként ült be a mentőautóba. A járőrök az „esetkocsit” a kórházba kísérték, majd a biztonsági intézkedés alá vontat az ügyeletes orvosnak sérülésmentesen átadták.

A soproni járőrök 2015. január 21-én 1 óra 45 perckor Sopron és Kópháza közötti útszakaszon észleltek egy hiányos öltözetű, papucsban sétáló férfit. A járőrök megállapították, hogy a zavart viselkedésű 42 éves beledi lakos engedély nélkül távozott a kórházból. Az egyenruhások a férfi részére védőitalt kínáltak, pléddel betakarták és átadták a helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársainak.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!