Biztonsági őrt bántalmaztak

Egy győri étteremben tanúsítottak közösségellenes magatartást.

A Győri Rendőrkapitányság nyomozói beazonosították és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két győri fiatalembert, akik egy helyi étterem biztonsági őrét bántalmazták.
A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak baráti társaságukkal 2015. január 3-án 21 óra körüli időben jelentek meg egy győri étteremben, ahol ittasságuk miatt nem szolgálták ki őket. A helyiségben szolgálatot teljesítő biztonsági őr távozásra szólította fel a fiatalokat, akik dühösen szidalmazni kezdték és rátámadtak. A sértett megkísérelte kivezetni a hangoskodókat, mikor az idősebb fiatalember két alkalommal ököllel arcon ütötte, társa pedig többször meglökte és megfenyegette. Az őr a támadástól nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.
A terheltek cselekményüket beismerték, tettüket ittasságukkal magyarázták.
A Győri Rendőrkapitányság a 21 éves győri lakos ellen garázdaság bűntett, a 23 éves győri lakos ellen garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 557 5
NO2 10 10
NOx 11 5
O3 29 16
NO 1 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!