Biztonságosan közlekedni egy életúton

A Magyar Autóklub országjáró programsorozatának győri állomásán a megyei rendőr-főkapitányság is képviselteti magát.

A Magyar Autóklub 2006-ban indította el a „Biztonságosan közlekedni egy életúton” elnevezésű országjáró programsorozatát. A három napos győri rendezvény célja, hogy felhívja a fiatalok figyelmét a közlekedés veszélyeire és a szabályok betartásának fontosságára. Az ünnepélyes megnyitónak 2015. április 21-én, egy helyi hipermarket parkolója adott otthont.

Az eseményen Németh Lajos rendőr ezredes, megyei rendészeti főkapitány-helyettes ismertette a megye baleseti helyzetét, a baleset-megelőzési tevékenység szerepét és fontosságát. Hangsúlyozta, hogy a rendőrség kiemelt feladatának tekinti a fiatalabb korosztály biztonságos közlekedésre nevelését. A Győr-Moson-Sopron Megyei Baleset-megelőzési Bizottság számos programmal segíti a gyermekek közlekedési felelősségtudatának kiépítését.

A három nap alatt a szervezők elméleti és gyakorlati útmutatókat tartanak a gyerekeknek és felnőtteknek. A kilátogatók interaktív közlekedésbiztonsági oktatásokon is részt vehetnek, kerékpáros ügyességi pályán próbálhatják ki tudásukat valamint tesztelhetik a biztonsági öv szimulátort is.

Balesetmentes közlekedést kíván a Győr-Moson-Sopron Megyei Baleset-megelőzési Bizottság!

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 646 6
NO2 18 17
NOx 23 11
O3 4 2
NO 4 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!