IV. személy- vagyonvédelmi és biztonságtechnikai bemutató

Személyünket és értékeinket szeretnénk nagyobb biztonságban tudni, ezért fokozott figyelemmel fordulunk az önvédelem eszköztára felé. Mára az egyik legfontosabb kérdés vagyontárgyaink megfelelő védelme lett. A korábban általánosan használt biztonsági elemek és szerkezetek egy része elavult, szerepüket nem mindig tudják betölteni a mai kihívásokkal, behatásokkal szemben.

Természetesen vetődik fel a kérdés: Mit tegyünk azért, hogy családunkat, értékeinket nagyobb biztonságban tudjuk? Mit jelent a korszerű vagyonvédelem?

A fenti kérdések megválaszolására a Győri Városi Rendőrkapitányság és a Foglalkoztatást Elősegítő Oktató és Tanácsadó Kft. 2015. október 16-17-én tartja a IV. személy- vagyonvédelmi és biztonságtechnikai bemutatóját a Győr Plaza Bevásárlóközpontban.

A 2 napos rendezvény célja:

  • Korszerű vagyonvédelmi eszközök bemutatásával a lakosság széleskörű tájékoztatása, figyelmének felhívása a vagyonvédelem fontosságára. 
  • Kommunikáció kialakítása a megjelent szakemberek és a kiállítás iránt érdeklődők között. 
  • Az e területen dolgozó szakemberek konzultációja a biztonságvédelemről.
  • A hozzáértő szakemberek tanácsainak meghallgatása és megszívlelése már egy megtett lépés a biztonság megteremtéséért.

A bemutatón résztvevő szakemberektől a jármű, gépjármű, lakóingatlanok és egyéb épületek védelmét biztosító elektronikus és mechanikus eszközök működéséről, alkalmazási lehetőségeiről, illetve az élőerős biztonsági őrzésről és a személyvédelemi szolgáltatásokról kaphatnak széleskörű tájékoztatást a látogatók.

A vagyon és személyvédelem témakörében zajló bemutató optimális platform az érdeklődőkkel és a szakterületen tevékenykedő szakemberekkel történő kapcsolatkötésre, az önvédelmi képesség megteremtésének jegyében felmerülő lakossági igények megismerésére és a biztonságtechnikai eszközök kiállítására.

A biztonság megteremtése odafigyeléssel, időnként anyagi ráfordításokkal is jár.
A kiállítás első napján, 2015. október 16-án Győr városában beindításra kerül a kerékpárjelölő program. Ennek lényege, hogy a kerékpárokat egy szabad szemmel nem látható kóddal jelöljük meg, és egy számítógépes rendszerben rögzítjük a bicikli és a tulajdonos adatait.

A kiállítást követően a kerékpárok jelölése, regisztrálása a helyi médián keresztül előre meghirdetett időpontokban a Győri Rendőrkapitányságon, az erre kijelölt munkatársak bevonásával történik.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!