Bűn- és balesetmegelőzési előadás-sorozat Sopronban

Széles spektrumú tájékoztató diákoknak.

A Soproni Rendőrkapitányság bűn- és balesetmegelőzési szaktanácsadói tartottak előadásokat 2019. szeptember 24-én a délelőtti órákban a soproni GYIK Rendezvényházban.

A helyi polgárőrök meghívására érkeztek a rendőrség szakemberei a rendezvényre, hogy 260 diák részére adjanak felvilágosítást többek között az internetezés veszélyeiről, a káros szenvedélyekről és arról, hogy hogyan kerülhetik el az áldozattá válást. Tóthné Kiss Laura rendőr hadnagy, balesetmegelőzési előadó a kerékpározás szabályaira is felhívta a fiatalok figyelmét.

Babelláné Lukács Katalin rendőr őrnagy és Kovács László rendőr alezredes a kapitányság bűnmegelőzési tanácsadói a kábítószerekről és az iskolai erőszakról is beszéltek az interaktív előadásokon, és több szemléltető kisfilmet levetítettek a résztvevőknek.

A polgárőrség, mint a rendőrség stratégiai partnere, fontosnak tartotta, hogy szakemberektől hallják a diákok a bűn- és balesetmegelőzési tanácsokat, valamint, hogy minden kérdésükre hitelest választ kapjanak a tanulók.

1

1

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!