Cigarettacsempészeket fogtak el

A mosonmagyaróvári rendőrök két szerb állampolgárt fogtak el, akiknek gépjárművében 1001 karton zárjegy nélküli cigarettát találtak.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság határrendészei az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a Moson pihenőhelyen 2016. május 16-án 10 órakor két személygépjárműben cigarettás dobozokra lettek figyelmesek. Ezután a parkolóban igazoltattak két gyanúsan viselkedő külföldi személyt. A járőrök P. Milan 33 éves szerb állampolgár ruházatának átvizsgálásakor megtalálták az egyik cigarettával megpakolt személygépjármű indítókulcsait. A másik férfi - R. Miroslav 58 éves szerb állampolgár - egy kukába dobta a másik autó kulcsait, de azt az intézkedő járőrök később megtalálták.

A mosonmagyaróvári határrendészek az ellenőrzött személyeket elfogták és őket, valamint a járműveiket a Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársai részére átadták további intézkedések lefolytatása miatt. A két gépjárműben feltalált 1001 karton zárjegy nélküli cigaretta összértéke meghaladja a tíz millió forintot.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!