Családon belüli erőszak

Az italozó életmódot folytató, agresszív férfi ideiglenes megelőző távoltartásáról határozott a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság.

Egy mosonmagyaróvári asszony 11 éves fiával 2014. szeptember 26-án 23 óra 30 perckor személyesen tett bejelenést a családon belül erőszakról a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon. A 39 éves asszony elmondta, őt és 11 éves fiát élettársa huzamosabb ideje zaklatja és bántalmazza. Az italozó életmódot folytató 36 éves férfi agresszív viselkedésével rettegésben tartja a családot, nem mernek hazamenni.

Az asszonyt és fiát a járőrök otthonukba kísérték. A családfő a rendőri intézkedésnek ellenszegült, ezért az egyenruhások megbilicselték és előállították.

A férfi magatartásával közvetlenül veszélyeztette családtagjai testi és lelki épségét, ezért a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a bántalmazó megelőző távoltartásáról határozott.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.07.20. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 371 3
NO2 12 11
NOx 17 8
O3 76 42
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!