De aztán megbeszélték

A mosonmagyaróvári nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki egy 43 éves férfit.

A rendőrségre bejelentés érkezett, hogy Mosonmagyaróváron, a Gorkij utca és Terv utca kereszteződésében lévő gyalogos-átkelőhelyen egy férfi betörte az arra haladó személygépkocsi üvegablakát.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 41 éves bezenyei nő személygépkocsival úgy érkezett a megjelölt helyen lévő zebrához, hogy az éppen akkor átkelő gyalogosok megijedtek sebességétől, hogy esetleg nem tud megállni a gépkocsival. A gyalogos-átkelőhelyen tartózkodó 43 éves férfi ekkor széles karmozdulatokkal gesztikulálva vonta kérdőre a sofőrt, hogy milyen tempóban közlekedik. Erre válaszul a nő középső ujját használva a férfi irányába mutatott, és a gyalogosok háta mögött – a zebrán áthaladva – elindult a gépkocsival.  A szavak nélküli veszekedést követően a mosonmagyaróvári férfi odalépett a járműhöz, majd egy erőteljes ütést mért annak első ablakára, amely ettől szilánkosan betörött. Az esetet követően a két fél – immár lehiggadva, egymástól elnézést kérve – beszélte meg a történteket.

Az ügyben a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!