Díjkitűzés: szilsárkányi rongálások

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Szilsárkány Község Önkormányzatának felajánlása alapján nettó 500.000,- (azaz ötszázezer) forint díjat tűzött ki a Szilsárkány Polgármesteri Hivatal elleni rongálások kapcsán.

A Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást 08010/3528/2016. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen tettes 2016. augusztus 18-án 16 óra és 2016. augusztus 19-én 7 óra 30 perc között a Szilsárkány, Kossuth Lajos utca 40. szám alatt található Polgármesteri Hivatal épületének falát és az ablakokat festékszóró spray-vel lefújta, az épület falán található kamerát a helyéről leverte, az udvaron álló kis traktort és a hozzá tartozó utánfutó kerekeit kiszúrta, a motorblokkot megrongálta.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Szilsárkány Község Önkormányzatának felajánlása alapján  nettó 500.000,- (azaz ötszázezer) forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és erre vonatkozó ismereteit az eljárás során a hatóság rendelkezésére bocsátja. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi u. 54. szám), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es illetve 112-es számon, valamint hívható a 06-96/417-329-es ügyeleti telefonszám is.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!