Díszpolgári cím adományozása

Díszpolgári cím adományozása
Tóth György Tanár Úrnak

Gönyű Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2013. március 1. napján tartott ülésén Tóth Györgynek, a gönyűi Széchenyi István Általános Iskola pedagógusának „Gönyű Község Díszpolgára” kitüntető címet adományozta.

Tóth György életművével – a Dalkör létrehozásával – összefogta az énekelni szerető idősebb embereket. A Dalkör hazánkban és a határon túl is színvonalas műsorokkal lépett fel, ezzel öregbítette Gönyű település hírnevét. A Dalkör fontos szerepet tölt be a település kulturális életében. Annak létrehozása egy olyan életmű, mellyel Tóth György Tanár Úr maradandó érdemeket szerzett. A kitüntetés odaítélésénél a képviselő-testület figyelembe vette emberséges magatartását, az idős emberek iránti tiszteletét, szeretetét, szerény személyiségét.

A díjat Major Gábor polgármester a Gönyűi Dalkör fennállásának 20. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen adta át, a Dalkör tagjai pedig bensőséges ünnepség keretében köszöntötték.

Az eseményről készített képek galériánkban megtekinthetők.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.23. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 582 5
NO2 11 10
NOx 16 7
O3 52 28
NO 3 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!