Drogot fogyasztottak

A soproni rendőrök nyolc fő ellen indítottak büntetőeljárást kábítószer birtoklása miatt.

A Győri Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 26 éves győri lakos ellen.

A Készenléti Rendőrség beosztottjai 2016. február 20-án 18 óra 30 perckor Győr-Adyváros területén egy tömbházban ellenőrizték a gyanúsítottat. A férfi összefüggéstelenül felelt a járőrök kérdéseire. Ruházatát átvizsgálták és nadrágzsebéből papírba csomagolt bruttó 8,1 gramm kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le. A fiatalember elmondása alapján az „anyag” marihuána, melyből előző este fogyasztott.

A rendőrök a férfit a Győri Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták.

 

A Soproni Rendőrkapitányság beosztottjai 2016. február 20-án 18 óra 35 perckor Sopron, Csatkai Endre úton igazoltattak egy Volkswagen típusú személygépkocsit és utasait. A járműben tartózkodók zavartan válaszoltak a járőröknek, akik kábítószer fogyasztás tüneteit észlelték az igazoltatott személyeken.

A rendőrök az autót vezető 28 éves soproni nőt és két férfi utasát a rendőrkapitányságra előállították. A velük szemben alkalmazott „Multidrog” gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

A rendőrök nő vezetői engedélyét átvételi elismervény formájában elvették, majd vér mintavételre vitték.

A 22 és 29 éves soproni férfiak szintén beismerték, hogy cigaretta formájában fogyasztottak kábító hatású anyagot.

 

A rendőrök 2016. február 20-án 20 óra 55 perckor Sopron belterületén igazoltattak egy helyi lakost. A 27 éves férfinél kábítószer fogyasztása tüneteit észlelték a járőrök. A fiatalembert a kapitányságra előállították, aki beismerő vallomást tett.

 

A Soproni Rendőrkapitányság szintén kábítószer birtoklásának vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 20 éves helyi lakos ellen. A férfit egy jármű utasaként 2016. február 20-án 23 óra 30 perckor ellenőrizték a rendőrök. Ruházatán erős „marihuána” illat érződött és a nyakában lévő sálból egy kisméretű digitális mérleget, továbbá lakásán 0,6 gramm kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le.

 

A nyomozók 2016. február 20-án 23 óra 50 perckor Sopron belterületén egy 22 éves soproni, egy 26 éves csornai férfit, valamint egy 20 éves soproni nőt igazoltattak. A fiatalabb férfi lakásának kutatásakor bruttó 192,3 gramm kábítószer gyanús fehér színű port, bruttó 12,9 gramm kábítószer gyanús növényi származékot foglaltak le. A három gyanúsított a kábítószer fogyasztását beismerte.

A nyomozók megállapították, hogy a 22 éves soproni fiatalember korábban a drogot értékesítette is, ezért ellene kábítószer birtoklásának vétsége és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!