Új egészségház - javaslatokat várunk

Gönyű Község Önkormányzat Képviselő-testülete a jelenlegi Egészségház épületének  felújítása helyett egy üres telken, új épületet építtet.

A tervek elkészítéséhez önkormányzatunk szeretné felmérni az épülettel szemben támasztott lakossági igényeket és elvárásokat is.

Kérjük Önöket, hogy segítsék a tervezési program elkészítést azzal, hogy leírják az új rendelő épületének kialakításával kapcsolatos elképzeléseiket, javaslataikat. Azt szeretnénk, hogy ez az új épület minden ott dolgozó és minden ott ellátásban részesülő gönyűi lakos számára – több évtizeden túl menően is – szolgálja ki a lakosság létszámnövekedésének, szolgáltatások iránti elvárásainak igényeit.

Kérem, hogy alaposan megfontolt, az ellátás színvonalát javító javaslataikat, 2017. szeptember 14-ig, írásban, a polgarmester###kukac###gonyu.hu email címre küldjék meg, hogy azokat a tervezőkhöz eljuttathassam.

 

Major Gábor
polgármester

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.22. 22:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 622 6
NO2 9 8
NOx 14 6
O3 71 39
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!