Egy nap, öt körözött

Az elmúlt 24 órában öt körözés alatt álló személlyel szemben intézkedtek a rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében.

Győr belterületén a rendőrök 2018. október 24-én 10 órakor egy gépkocsi vezetőjét és utasát igazoltatták. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a 32 éves férfival szemben - aki utasként tartózkodott az autóban – két elfogatóparancs van érvényben. Az egyiket a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság, míg a másikat a Győri Törvényszék BV Csoportja adta ki, ezért az igazoltatott férfit elfogták, előállították és őrizetbe vételét követően a megyei rendőr-főkapitányság fogdájára vitték.

Szintén Győrben, az Újlaki utcai vasúti átjárónál igazoltattak a járőrök 14 óra 25 perckor egy 33 éves helyi nőt. Az ellenőrzéskor megállapították, hogy a nővel szemben a Győri Járási Bíróság adott ki körözést, ezért őt elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Mosonmagyaróváron a járőrök bolti lopás miatt intézkedtek 9 óra 20 perckor egy 34 éves tarnazsadányi nővel szemben. Az igazoltatása során a rendőrök megállapították, hogy őt az Egri Törvényszék BV csoportja körözte, ezért elfogták és a Győri Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték. Ugyanazon a napon, szintén Mosonmagyaróváron 15 óra 15 perckor egy 27 éves hegyeshalmi férfit, majd egy 22 éves ukrán állampolgárságú, rajkai férfit is igazoltattak a rendőrök. Az ellenőrzésük során megállapították, hogy a hegyeshalmi férfit a Győri Törvényszék BV Csoportja, míg az ukrán állampolgárt a Mosonmagyaróvári Járásbíróság körözte, ezért mindkettőjüket elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!