Ékszereket és készpénzt lopott

A Soproni Járásbíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a 36 éves miskolci férfinak, aki ékszereket és készpénzt lopott egy soproni családi házból.

A Soproni Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 36 éves miskolci férfival szemben.

A rendőrségre 2017. január 1-én érkezett bejelentés arról, hogy ismeretlen személy az egyik soproni családi ház hátsó terasz ajtaját kifeszítette, majd a házban kutatást végzett és a hálószobából készpénzt és arany ékszereket lopott el. A nyomozás során a rendőrök beazonosítottak egy 36 éves miskolci férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A férfit 2017. szeptember 22-én Miskolc belvárosában a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége elfogta, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállította. Ezt követően a férfit a soproni nyomozók - őrizetbe vétele mellett - lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.  

A Soproni Járásbíróság 2017. szeptember 25-én elrendelte a 36 éves miskolci gyanúsított előzetes letartóztatását.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.21. 23:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 419 4
NO2 15 14
NOx 15 7
O3 74 41
NO 1 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!