El akarta lopni a kocsit, de a tulajdonos megzavarta - a rendőrök elfogták

Elfáradt, aludni akart a 31 éves felpéci férfi, ezért törte fel az autót, amit később be akart indítani, hogy azzal menjen haza.

A rendőrségre egy férfi tett bejelentést 2020. április 13-án kora délután, mivel egy ismeretlen megrongálta az autóját. A rendőröknek a tulajdonos elmondta, hogy amikor kinyitotta a gépkocsiját, abban egy idegent talált a jobb első ülésen, akit hiába kérdezgetett, hogy mit keres ott, a férfi nem válaszolt. A járművét körbejárva több sérülést is felfedezett azon, így értesítette a hatóságot. A járőrök a helyszínen elfogták a 31 éves felpéci férfit, akit a Győri Rendőrkapitányságra történt előállítását követően a nyomozók - jármű önkényes elvétele bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt - gyanúsítottként hallgattak ki.

A gyanúsított a nyomozóknak elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy 2020. április 12-én, Gyömöréről gyalogosan ment Nyúlra, majd mivel ráesteledett feltört egy útjába eső gépkocsit, hogy abban aludjon. Amikor másnap felkelt megpróbálta elindítani az autót, mivel azzal akart hazajutni felpéci otthonába. Cselekménye közben zavarta meg őt a jármű tulajdonosa.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!