Eldobta a kábítószert

A mosonmagyaróvári rendőrök két férfit és egy nőt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Sz. János 39 éves levéli, valamint F. István 46 éves és V. Viktória 26 éves mosonmagyaróvári lakosok ellen.

A járőrök 2017. január 16-án a délutáni órákban megállítottak közúti ellenőrzésre egy Volkswagen típusú személyautót Mosonmagyaróváron. A járműből kiszálláskor a sofőr – abban bízva, hogy nem veszik észre - egy csomagot dobott egy közeli bokorba. A rendőrök a zacskóban különböző színű tablettákat és több fecskendő fehér kristályos port találtak. Sz. János elismerte, hogy kábítószer volt nála, ezért dobta el. A két férfit a helyszínen elfogták és előállították.

Az ügyben végzett adatgyűjtést követően a nyomozók 2017. január 17-én délelőtt előállították V. Viktória helyi lakost is a rendőrkapitányságra. A három gyanúsítottnál a kábítószer gyorsteszt pozitív értéket mutatott illegális szerek fogyasztására, kihallgatásukkor beismerték a bűncselekmény elkövetését.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!