Eldobták a kábítószert

A győri rendőrök két gyanúsítottat állítottak elő, egyikőjük engedély nélkül vezetett és kábítószert próbált elrejteni.

A Győri Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást F. István 45 éves mosonmagyaróvári és K. Dalma 21 éves győri lakos ellen.

A járőrök 2016. november 14-én virradóra egy Opel típusú személyautót és két utasát ellenőrizték Győrben. A sofőrről megállapították, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel és a gyanúsítottak idegesen, zavartan válaszoltak a rendőrök kérdéseire, ezért átvizsgálták a járművet. Az intézkedés során F. István a kabátja zsebébe nyúlt és az egyenruhások felszólításának ellenére a háta mögé dobott egy fecskendőt. Az intézkedők megtalálták az eldobott tárgyat, amiben kábítószergyanús kristályos anyag volt.

A járőrök a nőt és a férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A kábítószer gyorsteszt mindkettőjük esetében pozitív értéket mutatott illegális szerek fogyasztására, ezért a sofőr esetében azt is vizsgálni fogják az eljárás során, hogy bódult állapotban vezette-e a gépkocsit. A 45 éves mosonmagyaróvári lakossal szemben szabálysértési eljárást is kezdeményeztek az engedély nélküli vezetés és a jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!