Életmentés

A győri rendőrök két férfit helyeztek biztonságba a zord időjárási körülmények elől.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. január 29-én 12 óra 30 perckor Gyarmat településen igazoltattak egy zavart állapotú, "lenge" öltözetű férfit. Az egyenruhások a sűrű hóesésben az intézkedés alá vont jobb csuklóján egy zöld színű szalagot észleltek, melyen egy sorszám volt feltüntetve.

A rendőrök megállapították, hogy 63 éves dőri férfi kivonta magát a kórházi kezelés alól és gyalogosan indult volna haza. A beteg panaszolta a járőröknek, hogy eltévedt és nem tudja, hogy merre jár. Az intézkedők a betegre plédet terítettek, a szolgálati gépkocsiba ültették és részére védőitalt kínáltak, majd a helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársainak sérülésmentesen átadták.

Már másodszor mentették meg a győri rendőrök az életét annak a 34 éves fedél nélküli férfinek, akit 2015. január 29-én 13 óra 45 perckor Győrben, az Eszperantó utca egyik elhagyatott épületébe ellenőriztek.

A magatehetetlen, átázott ruházatú férfi a betonaljzaton, kartonpapírokon feküdt, mikor a járőrök rátaláltak. Az átfagyott testű fiatalember sírva panaszolta az egyenruhásoknak, hogy a zord időjárási körülmények elől nincs hova mennie és nagyon fázik. A rendőrök az intézkedés alá vont részére védőitalt kínáltak, majd a kiérkező mentőápolóknak átadták.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!