Életveszélyt okozó testi sértés

Vádemelési javaslat a Győr-Moson-Sopron megyei II. osztályú futballmérkőzés után történt bántalmazás ügyében.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vádemelési javaslattal zárta az ügyét annak a férfinak, aki a Tét-Rábaszentandrás futballmérkőzést követően egy vendégszurkolót bántalmazott.

A nyomozás adatai szerint 2014. április 27-én 19 óra körüli időben a megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzést követően az öltöző előtti területen, a két csapat játékosai valamint a nézők között előzetes szóváltás, majd dulakodás alakult ki.

A verekedésben részt vevő gyanúsított a vendégcsapat kapusának védelmére kelő 64 éves rábaszentandrási lakost ököllel arcon ütötte, aki hanyatt esett és eszméletét vesztette.

Az ügyben kirendelt igazságügyi orvosszakértő véleménye alapján a sértett sérülése nyolc napon túli gyógytartamú, életveszélyes sérülésnek minősülnek.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Zs. Róbert, 29 éves téti lakos ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!