Elfogatóparancs volt ellenük érvényben

Győri és mosonmagyaróvári rendőrök fogták el a körözötteket.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. május 4-én 16 órakor Győrben, a Pásztor utcában ellenőrizték egy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi tartózkodási helyét.

A rendőrök a földszinti ingatlan bejárati ajtaján többször kopogtattak azonban senki nem nyitott ajtót. A nyomozók az erkély felőli nyílászáró mögött mozgást észleltek és ismételten felszólították a lakásban tartózkodókat. Pár perc múlva egy 47 éves férfi jött ki a lakásból. A nyomozók megállapították, hogy az intézkedés alá vont ellen a Győri Járásbíróság zaklatás vétség, a Győri Törvényszék testi sértés vétség és a Győri Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot.

A rendőrök a férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A mosonmagyaróvári járőrök 2015. május 4-én 17 óra 45 perckor Mosonmagyaróvár belterületén igazoltattak egy 25 éves mosonudvari lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Győri Törvényszék lopás vétség elkövetése miatt adott ki körözést.

Szintén a mosonmagyaróvári rendőrök fogták el azt a 26 éves győri lakost, aki ellen a Győri Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A körzeti megbízottak 2015. május 5-én 11 órakor Károlyházán igazoltatták a férfit.

A rendőrök a körözötteket a rendőrkapitányságra előállították.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!