Elfogatóparancs volt ellenük érvényben

Győri és mosonmagyaróvári rendőrök fogták el a körözötteket.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. május 4-én 16 órakor Győrben, a Pásztor utcában ellenőrizték egy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi tartózkodási helyét.

A rendőrök a földszinti ingatlan bejárati ajtaján többször kopogtattak azonban senki nem nyitott ajtót. A nyomozók az erkély felőli nyílászáró mögött mozgást észleltek és ismételten felszólították a lakásban tartózkodókat. Pár perc múlva egy 47 éves férfi jött ki a lakásból. A nyomozók megállapították, hogy az intézkedés alá vont ellen a Győri Járásbíróság zaklatás vétség, a Győri Törvényszék testi sértés vétség és a Győri Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot.

A rendőrök a férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A mosonmagyaróvári járőrök 2015. május 4-én 17 óra 45 perckor Mosonmagyaróvár belterületén igazoltattak egy 25 éves mosonudvari lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Győri Törvényszék lopás vétség elkövetése miatt adott ki körözést.

Szintén a mosonmagyaróvári rendőrök fogták el azt a 26 éves győri lakost, aki ellen a Győri Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A körzeti megbízottak 2015. május 5-én 11 órakor Károlyházán igazoltatták a férfit.

A rendőrök a körözötteket a rendőrkapitányságra előállították.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 557 5
NO2 10 10
NOx 11 5
O3 29 16
NO 1 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!