Elfogatóparancs volt ellenük érvényben

A győri és csornai rendőrök állították elő a keresett személyeket.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. július 13-án 2 óra 25 perckor Győr-Sziget városrész területén ellenőriztek egy gépkocsivezetőt. A rendőrök megállapították, hogy a sofőr ellen a Győri Járásbíróság, kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A járőrök a 40 éves győri lakost elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A győri járőrök 2015. július 13-án 2 óra 45 perckor Győrben, az Erfurti úton igazoltattak egy 25 éves töltéstavai lakost. A férfi egy Győr környéki szociális intézményből távozott engedély nélkül és ellene a Győri Rendőrkapitányság eltűnés miatt rendelt el körözést. A rendőrök a gondozottat sérülésmentesen otthonába szállították és ápolóinak átadták.

A győri nyomozók 2015. július 13-án 14 óra 35 perckor Győrújbaráton igazoltattak egy fiatalkorút. A 14 éves ácsi lány ellen a Komáromi Rendőrkapitányság eltűnés miatt rendelt el körözést.

Szintén a győri járőrök bilincse kattant egy 57 éves kőszegi lakos kezén, akit 2015. július 14-én 3 óra 55 perckor Győrben, a Jókai úton igazoltattak. A férfi ellen a Kőszegi Rendőrkapitányság, lopás vétség elkövetése miatt adott ki körözést.

A győri rendőrök 2015. július 14-én 6 óra 40 perckor Győr-Szabadhegy területén ellenőriztek egy 31 éves helyi lakost. Az intézkedés alá vont ellen a Győri Törvényszék kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, majd a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

A csornai rendőrök 2015. július 14-én 13 óra 45 perckor Rábatamási külterületén igazoltattak egy 20 éves tatabányai lakost. A fiatalember ellen a Tatabányai Rendőrkapitányság, kifosztás bűntett elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!