Elfogatóparancs volt ellenük érvényben

A győri járőrök két helyi férfit fogtak el.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. szeptember 22-én 14 óra 30 perckor Győrben, egy Tihanyi Árpád úton található üzlethez vonultak, ahol egy bolti tolvajt értek tetten az alkalmazottak. A rendőrök a 37 éves győri lakost igazoltatták és megállapították, hogy ellene a Győri Törvényszék, valamint a Pesti Központi Kerületi Bíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és az általa elkövetett cselekmény miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Szintén a győri rendőrök bilincse kattant egy 56 éves helyi férfi kezén, akit 2015. szeptember 22-én 17 óra 50 perckor a Vásárcsarnok bejáratánál ellenőriztek. Ellene a Győri Járásbíróság csalás vétség elkövetése miatt rendelt el körözést. A járőrök a férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.05.25. 22:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 655 6
NO2 13 12
NOx 14 7
O3 20 10
NO 1 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!