Elfogatóparancs volt ellenük érvényben

A győri rendőrök két fiatalkorút helyeztek biztonságba.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2016. február 10-én 9 óra 32 perckor Győrben, a Kossuth utcában igazoltattak két fiatalkorút. A nyomozók megállapították, hogy a fiatalok ellen Soproni, valamint a Győri Rendőrkapitányság eltűnés miatt, körözést rendelt el. A rendőrök a 14 és 15 éves csellengőt a szolgálati járműbe ültették, majd a győri gyermekvédelmi intézetbe vitték.

A győri járőrök 2016. február 10-én 12 óra 5 perckor Győr-Adyváros területén igazoltattak egy helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a 26 éves férfi ellen a Győri Törvényszék lopás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a fiatalembert elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Szintén a győri rendőrök bilincse kattant, azon a férfin, akit 2016. február 10-én 23 óra 45 perckor Győrben, a Szent István úton igazoltattak. A 28 éves helyi lakos ellen a Győri Törvényszék közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A járőrök a férfit elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.24. 20:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 440 4
NO2 9 8
NOx 14 6
O3 67 37
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!