Elfogatóparancs volt ellenük érvényben

A győri rendőrök két fiatalkorút helyeztek biztonságba.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2016. február 10-én 9 óra 32 perckor Győrben, a Kossuth utcában igazoltattak két fiatalkorút. A nyomozók megállapították, hogy a fiatalok ellen Soproni, valamint a Győri Rendőrkapitányság eltűnés miatt, körözést rendelt el. A rendőrök a 14 és 15 éves csellengőt a szolgálati járműbe ültették, majd a győri gyermekvédelmi intézetbe vitték.

A győri járőrök 2016. február 10-én 12 óra 5 perckor Győr-Adyváros területén igazoltattak egy helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a 26 éves férfi ellen a Győri Törvényszék lopás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a fiatalembert elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Szintén a győri rendőrök bilincse kattant, azon a férfin, akit 2016. február 10-én 23 óra 45 perckor Győrben, a Szent István úton igazoltattak. A 28 éves helyi lakos ellen a Győri Törvényszék közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A járőrök a férfit elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!