Készenléti rendőrök fogták el a fiatalokat

Sopronban egy férfit, Győrben két fiatalembert és egy nőt állítottak elő.

A Készenléti Rendőrség járőrei 2014. október 11-én 2 órakor közúti ellenőrzés céljából állítottak meg egy személygépkocsit Győrben. A járműben M. Máté 18 éves győrladaméri lakos és két utasa K. Gertrúd 34 éves győri és B. Antal 19 éves barbacsi lakos tartózkodott. Az igazoltatás alatt a gépkocsiban utazókkal szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja, ezért a személygépkocsit az egyenruhások átvizsgálták és a kesztyűtartóban alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi származékot találtak. A győrladaméri gépkocsivezető a rendőröknek a helyszínen elismerte, hogy a megtalált növény kábítószer tartalmú, abból nem sokkal az intézkedés előtt fogyasztott. Az igazoltatást követően a férfit két utasával együtt bűncselekmény gyanújával a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Sopronban 2014. október 11-én 22 óra 35 perckor igazoltatták a készenléti rendőrök B. Zsolt békési lakost, aki az intézkedés alatt feltűnően nyugtalanul, zavartan viselkedett. Ruházatátvizsgálását követően kabátjából 3 csomag került elő, melyben kábítószergyanús növényi anyag volt becsomagolva. Az igazoltatott fiatalember a járőrök kérdésére elismerte, hogy az alufóliában marihuána van, az ellenőrzés előtt fogyasztott belőle. A férfit előállították.

A Soproni Rendőrkapitányság a 31 éves férfi ellen kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.07.20. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 371 3
NO2 12 11
NOx 17 8
O3 76 42
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!