Készenléti rendőrök fogták el a fiatalokat

Sopronban egy férfit, Győrben két fiatalembert és egy nőt állítottak elő.

A Készenléti Rendőrség járőrei 2014. október 11-én 2 órakor közúti ellenőrzés céljából állítottak meg egy személygépkocsit Győrben. A járműben M. Máté 18 éves győrladaméri lakos és két utasa K. Gertrúd 34 éves győri és B. Antal 19 éves barbacsi lakos tartózkodott. Az igazoltatás alatt a gépkocsiban utazókkal szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja, ezért a személygépkocsit az egyenruhások átvizsgálták és a kesztyűtartóban alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi származékot találtak. A győrladaméri gépkocsivezető a rendőröknek a helyszínen elismerte, hogy a megtalált növény kábítószer tartalmú, abból nem sokkal az intézkedés előtt fogyasztott. Az igazoltatást követően a férfit két utasával együtt bűncselekmény gyanújával a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Sopronban 2014. október 11-én 22 óra 35 perckor igazoltatták a készenléti rendőrök B. Zsolt békési lakost, aki az intézkedés alatt feltűnően nyugtalanul, zavartan viselkedett. Ruházatátvizsgálását követően kabátjából 3 csomag került elő, melyben kábítószergyanús növényi anyag volt becsomagolva. Az igazoltatott fiatalember a járőrök kérdésére elismerte, hogy az alufóliában marihuána van, az ellenőrzés előtt fogyasztott belőle. A férfit előállították.

A Soproni Rendőrkapitányság a 31 éves férfi ellen kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!