Elfogták a bántalmazókat

Sopronban és Mosonmagyaróváron is gyanúsítotti kihallgatás lett a veszekedés következménye.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. október 17-én 17 óra körül arról, hogy Sopronban egy szálloda apartmanjában szóváltásba keveredett egy lakó a szállodalánc képviselőivel. A vita során az 57 éves fertőrákosi férfi megfenyegette az apartmant ellenőrző férfit és nőt, majd a szobában felkapott egy kést és azzal feléjük szúrva és vágva próbálta őket távozásra bírni.

A soproni rendőrök a fenyegetőzőt elfogták, és a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol K. Ferencet a nyomozók súlyos testi sértés kísérlete bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. október 17-én 19 óra 50 perckor arról, hogy Mosonmagyaróváron egy bolt előterében egy férfit fellöktek, amelynek következtében megsérült a lába. Az intézkedő rendőrök megállapították, hogy egy 25 éves mosonudvari és egy 52 éves mosonmagyaróvári lakos korábbi nézeteltérésük miatt veszett össze, amelynek során a fiatalabb férfi nekilökte vitapartnerét egy italautomatának. A sértett elesett, lábát fájlalta, nem tudott felkelni a földről ezért a mentők combnyaktörés gyanújával kórházba vitték.

A bántalmazót a járőrök elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol őt a nyomozók garázdaság vétség és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!