Elfogták a betörőt

A csornai nyomozók azonosították a gyanúsítottat.

A Csornai Rendőrkapitányság nyomozást folytat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 55 éves rábaszentmihályi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. augusztus eleje és október 12-e között összesen négy ingatlanba tört be. A rendőrségre 2015. szeptember 14-én érkezett bejelentés, hogy két bodonhelyi hétvégi házból több háztartási berendezést elloptak. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy az épületekből több csaptelepet, vezetéket, fűnyírót és más könnyen mozdítható elektronikai eszközöket tulajdonított el ismeretlen tettes.

A nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmények elkövetésével egy rábaszentmihályi asszony gyanúsítható, aki az eljárás adatai szerint egy harmadik bodonhelyi házba, illetve egy csornai ingatlanba is betört.

A rendőrök az 55 éves nőt elfogták, előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. A bűncselekmények elkövetését az asszony beismerte, rábaszentmihályi otthonából a lopott tárgyakat lefoglalták.

 

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.23. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 582 5
NO2 11 10
NOx 16 7
O3 52 28
NO 3 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!