Elfogták a betörőt

A csornai nyomozók azonosították a gyanúsítottat.

A Csornai Rendőrkapitányság nyomozást folytat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 55 éves rábaszentmihályi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. augusztus eleje és október 12-e között összesen négy ingatlanba tört be. A rendőrségre 2015. szeptember 14-én érkezett bejelentés, hogy két bodonhelyi hétvégi házból több háztartási berendezést elloptak. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy az épületekből több csaptelepet, vezetéket, fűnyírót és más könnyen mozdítható elektronikai eszközöket tulajdonított el ismeretlen tettes.

A nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmények elkövetésével egy rábaszentmihályi asszony gyanúsítható, aki az eljárás adatai szerint egy harmadik bodonhelyi házba, illetve egy csornai ingatlanba is betört.

A rendőrök az 55 éves nőt elfogták, előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. A bűncselekmények elkövetését az asszony beismerte, rábaszentmihályi otthonából a lopott tárgyakat lefoglalták.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!