Elfogták a bolti tolvajt

A szabálysértési eljárás mellett büntetőeljárás indult egy 30 éves férfi ellen, aki győri üzletből lopott és kábítószergyanús növényi származékot is találtak nála.

H. Ferenc 2016. augusztus 16-án a délutáni órákban egy győri áruházból kozmetikai termékeket akart lopni. A 30 éves férfit az üzlet biztonsági őre érte tetten, aki látta, hogy a termékeket nem a vásárlói kosárba, hanem a táskájába rejtette, majd a pénztárnál fizetés nélkül el akarta hagyni a boltot. A biztonsági őr megállította, majd értesítette a rendőrséget.

A helyszínre érkező járőrök a gyanúsított ruházatát és hátizsákját átvizsgálták, melyből előkerült két kisebb zacskó, ami kábítószergyanús anyagot tartalmazott. A rendőrök az elkövető adatait a központi nyilvántartóban ellenőrizték és megállapították, hogy ellene a Tatabányai Törvényszéki Csoport körözést bocsátott ki tartózkodási helyének megállapítása miatt.

Az intézkedők a 30 éves oroszlányi lakost a rendőrkapitányságra előállították, ahol a kábítószergyanús növényi származékot lefoglalták és a férfit gyanúsítottként kihallgatták.

A Győri Rendőrkapitányság H. Ferenc ellen lopás szabálysértés mellett, kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!