Elfogták a külföldieket

A győri, a hegyeshalmi és a soproni rendőrök 29 migránst állítottak elő az elmúlt 24 órában.

A hegyeshalmi rendőrök 2014. december 7-én 9 óra 15 perckor a hegyeshalmi vasútállomáson várakozó nemzetközi gyorsvonaton ellenőriztek 6 koszovói állampolgárt. Az Ausztriába igyekvő külföldiek az intézkedők felszólítására nem tudták belföldi tartózkodásukat hitelt érdemlően igazolni. 

Sopronban 14 iraki, 4 koszovói, 3 afgán és 1 szír állampolgárt szállítottak le a vasútállomáson álló nemzetközi gyorsvonatról a rendőrök 2014. december 7-én 16 óra 45 perckor. A migránsok Bécsbe akartak eljutni, de magyarországi tartózkodásukat nem tudták hitelt érdemlően igazolni. 

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2014. december 7-én 17 óra 30 perckor közúti ellenőrzés céljából állítottak meg egy Ausztriába tartó autóbuszt az M1-es autópályán. Az utasok ellenőrzése közben egy nigériai állampolgárt igazoltattak, aki továbbutazásához szükséges okmányokkal nem rendelkezett. Az egyneruhások a férfit az autóbuszról leszállították.

A rendőrök a külföldieket tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt előállították a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztályára.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!