Elfogták őket

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szolgálatot teljesítő járőrök három körözött személlyel szemben intézkedtek.

A mosonmagyaróvári rendőrök 2016. november 15-én 16 órakor a hegyeshalmi határátlépési ponton az osztrák hatóságoktól átvették Sz. Sándor székesfehérvári lakost, aki ellen a Székesfehérvári Járásbíróság európai elfogatóparancsot bocsátott ki. A 46 éves férfit a német rendőrök fogták el, majd átadták az osztrák hatóságoknak, akik a magyar államhatárhoz szállították. A körözött személyt - átvételt követően - előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

A Győri Rendőrkapitányság járőrei 2016. november 15-én 17 óra 33 perckor Győrött a vasútállomáson igazoltattak egy fiatalkorú személyt. Az intézkedés során megállapították, hogy a Komáromi Rendőrkapitányság körözését rendelte el. A fiatalt egy helyi gyermekotthonba szállították.

A Soproni Rendőrkapitányság egyenruhásai 2016. november 15-én 5 órakor Sopron belterületén ellenőrizték G.B.B. fertőrákosi lakost. Az igazoltatáskor történő adategyeztetéskor kiderült, hogy a 20 éves férfi ellen a Soproni Rendőrkapitányság pénzbírság be nem fizetése miatt körözést bocsátott ki. A rendőrök a férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.22. 22:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 622 6
NO2 9 8
NOx 14 6
O3 71 39
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!