Elfogták őket

A rendőrök három férfit és két fiatalkorút fogtak el körözés alapján az elmúlt 24 órában Győr-Moson-Sopron megye területén.

A Győri Rendőrkapitányság járőrei 2019. február 21-én 18 órakor egy 25 éves tiszaburai lakost igazoltattak. Az intézkedők megállapították, hogy a férfit a Karcagi Rendőrkapitányság körözte, ezért a rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A Csornai Rendőrkapitányság járőrei aznap 10 óra 50 perckor egy 53 éves győri férfit, a kapuvári járőrök pedig 11 óra 35 perckor egy 17 éves lányt igazoltattak. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfit a Soproni Járásbíróság, míg a lányt a Győri Rendőrkapitányság körözte, ezért az egyenruhások elfogták őket és az illetékes rendőrkapitányságokra előállították.

Ugyanaznap a rendőrök Mosonmagyaróvár belterületén 6 óra 10 perckor a Rákóczi Ferenc úton igazoltattak egy 15 éves karcagi, 15 órakor egy 43 éves helyi lakost. A járőrök megállapították, hogy a Karcagi Rendőrkapitányság a 15 éves fiút kereste körözés alapján, míg a Győri Járásbíróság a 43 éves férfi ellen adott ki elfogatóparancsot, ezért elfogták, majd előállították őket a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!