Elhagyta a helyszínt

Közlekedési baleset okozójának azonosításához kérik a lakosság segítségét a győri rendőrök.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 08010/4393/2016. bűnügyi számon cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai alapján 2016. november 9-én 10 órakor a 8309 számú úton Sokorópátka felől Tényő irányába közlekedett ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival. Sokorópátkát elhagyva egy erősen jobbra ívelő útkanyarulatban – eddig ismeretlen okból - átsodródott a szemközti sávba, ahol egy Scania hulladékszállító tehergépkocsi közlekedett. A vétlen járművezető a frontális ütközés elkerülésének érdekében a járművét jobbra kormányozta, emiatt a jobb oldali laza padkán megcsúszott és az út jobb oldala melletti árokba hajtott, ahol a teherautó az oldalára borult. A közúti közlekedési baleset során személyi sérülés nem történt.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi u. 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!