Elhajtott a baleset helyszínéről

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Győri Rendőrkapitányság 08010/4338/2016. bűnügyi számon folytat nyomozást segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt O. Szabolcs 22 éves győri lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az Opel Vectra típusú gépkocsi vezetője 2016. november 6-án 9 óra 44 perckor Győrben közlekedett. A sofőr a Tihanyi Árpád úton haladt, a Szigethy Attila út felől a Lehel utca irányába, amikor elütött egy úttesten átkelni szándékozó idős asszonyt.

A baleset során a 76 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett, azonban a férfi segítségnyújtás és adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről. A gyanúsítottat két órán belül azonosították, elfogták és előállították a rendőrök.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja a szemtanúk jelentkezését.

A rendőrség kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!