Ellenőrzés az ittas járművezetők kiszűrése érdekében

A rendőrök közlekedésbiztonsági akció keretében ellenőrizték a járművezetőket Sopronban.

A Soproni Rendőrkapitányság, valamint a megyei rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai közösen ellenőrizték a járművezetőket Sopronban 2017. december 9-én a késő délutáni és esti órákban. Az ellenőrzés célja az volt, hogy kiszűrjék az ittas vagy bódult állapotban vezető sofőröket.

Az akció keretében a rendőrök 18 óra 20 perckor Sopronban, a Fűzfa soron egy 38 éves fertőrákosi, majd 21 óra 28 perckor, a Lackner Kristóf utcában egy 43 éves bajai járművezetőt ellenőriztek. Mindkét sofőr esetében a helyszínen használt alkoholteszter pozitív eredményt mutatott, ezért őket további mintavételre a Soproni Rendőrkapitányságra előállították. A mintavétel eredménye alapján mindkettőjükkel szemben büntetőeljárás indult. Ezt követően még két járművezető esetében mutatott pozitív értéket az alkoholteszter, őket szintén előállították a rendőrök további mintavételre.

1

2

 

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.07.20. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 371 3
NO2 12 11
NOx 17 8
O3 76 42
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!