Előállították a fiatalokat

A győri és a soproni rendőrök két fiatalkorút állítottak elő lopás gyanújával az elmúlt 24 órában.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. november 20-án 11 óra 55 perckor bolti lopásról érkezett bejelentés egy győri drogériából.

A kiérkező rendőrök az üzletben elfogtak egy fiatalkorú győri lakost. A 14 éves lány igazoltatását követően az egyenruhások megállapították, hogy az elektronikus áruvédelmi eszközök eltávolításával illatszereket akart eltulajdonítani az üzletből, de a biztonsági őr tetten érte. A rendőrök a fiatalt a Győri Rendőrkapitányságra előállították és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kezdeményeztek ellene büntetőeljárást. 

Sopronban, az egyik bevásárlóközpontban egy 16 éves hegykői fiút igazoltattak a járőrök 2014. november 20-án 21 óra 15 perckor. A fiatalkorú november 20-án 15 órakor ment be először a bevásárlóközpont műszaki részlegébe, ahol egy műszaki cikkről letörte a biztonsági berendezést, majd fizetés nélkül távozott. A lopást a bolt biztonsági kamerája rögzítette. A fiatalember a bűncselekmény elkövetése után még aznap, 21 órakor visszament a bolt műszaki osztályára, ahol a biztonsági szolgálat beosztottjai felismerték és visszatartották.

A fiút a rendőrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Soproni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozóknak elmondta, hogy a korábban eltulajdonított árut eladta egy ismeretlen személynek, a pénzt, amit kapott érte, elköltötte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!