Előállítások Győr-Moson-Sopron megyében

Elfogatóparancs volt ellenük érvényben, valamint eltiltás tartama alatt vezettek.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. szeptember 23-án 9 óra 20 perckor Győr-Marcalváros területén igazoltattak egy 21 éves helyi fiatalembert. A rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Győri Rendőrkapitányság könnyű testi sértés elkövetésének gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A soproni járőrök 2015. szeptember 23-án 14 óra 45 perckor Sopron belterületén ellenőriztek egy 53 éves fertőendrédi lakost. A férfi ellen a Szombathelyi Rendőrkapitányság csalás vétség elkövetése miatt rendelt el körözést. A rendőrök a férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

Szintén a győri rendőrök bilincse kattant, annak a férfinek a kezén, akit 2015. szeptember 23-án 16 óra 45 perckor egy Győr-Belvárosi „ételbárban” fogtak el. A fiatalember ellen a Győri Járásbíróság csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. szeptember 23-án 9 óra 35 perckor egy 46 éves helyi sofőrt ellenőriztek. A rendőrök megállapították, hogy a gépkocsivezetőt a Győri Rendőrkapitányság 2015. október 7-ig eltiltotta a járművezetéstől.

A járőrök 16 óra 50 perckor egy 24 éves mosonmagyaróvári lakost igazoltattak, aki Ford típusú járművével közlekedett Mosonmagyaróvár belterületén. A rendőrök megállapították, hogy a fiatalembert a Mosonmagyaróvári Járásbíróság 2016. április 3-ig a gépjárművezetéstől jogerősen eltiltotta.

A rendőrök a két férfit előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása végett szabálysértési őrizetbe vették.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!