Előzetesben

A győri rendőrök fél órán belül elfogták azt a 33 éves győri férfit, aki a gyanú szerint bántalmazott, majd erőszakkal elvette egy helyi lakos értékeit.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ ügyeletére érkezett bejelentés 2016. május 1-én 4 órakor arról, hogy egy ismeretlen férfi bántalmazott egy helyi lakost, majd elvette pénztárcáját - benne személyes irataival és készpénzével -, valamint a mobiltelefonját. A járőrök felvették a kapcsolatot a sértettel, aki elmondta, hogy gyalogosan indult hazafelé, amikor váratlanul mellészegődött egy férfi. Az ismeretlen személy segítségkérés indokával a közeli fás-bokros terület felé hívta későbbi áldozatát, majd ott többször olyan erővel megütötte, hogy a sértett a földre esett. A rendőrök adatgyűjtést követően azonnal megkezdték a bűncselekmény feltételezett elkövetőjének beazonosítását, melynek eredményeképpen fél órán belül – a helyszín közelében – igazoltatták Ő. Péter 33 éves győri lakost. A gyanúsított ruházatának átvizsgálásakor megtalálták az áldozat pénztárcáját és iratait. Az egyenruhások a tettest elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A Győri Rendőrkapitányságon a 33 éves férfit rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. A Győri Járásbíróság 2016. május 3-án a győri lakos előzetes letartóztatásba helyezéséről határozott.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!