Eltiltás hatálya alatt vezetett

A rendőröket észlelve futásnak eredt egy győri férfi.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. március 17-én 23 óra 55 perckor Győr-Gyárváros területén akartak ellenőrzés alá vonni egy Citroen típusú személygépkocsit és annak vezetőjét. A sofőr az autójával az intézkedők előtt 20 méterre hirtelen fékezett, majd kocsijából kiugorva a közeli panelházak irányába futásnak eredt. A járőrök a menekülő férfit megállásra szólították fel, aki 100 méter megtételét követően együttműködött az intézkedőkkel. Az intézkedés alá vont nem tudta magát hitelt érdemlően igazolni, ezért a rendőrkapitányságra előállították.

A 49 éves győri lakos beismerte, hogy nagyon megijedt, mivel nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel és emiatt próbálta meg az igazoltatást elkerülni.
A rendőrök megállapították, hogy a szabályszegő ellen, 2015. július 11-ig két vezetéstől eltiltó határozat van érvényben, ezért vele szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 646 6
NO2 18 17
NOx 23 11
O3 4 2
NO 4 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!