Gépkocsijával tolta el a kútkezelőt

Mosonmagyaróvári benzinkútról akart fizetés nélkül elhajtani egy szlovák férfi.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 19 éves szlovák állampolgár ellen, aki 2014. december 7-én 14 óra 30 perc körüli időben egy helyi benzinkútról fizetés nélkül elhajtott.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított Skoda típusú járművébe tankolt, majd visszaült kocsijába és tartozásának kiegyenlítése nélkül akarta a töltőállomás területét elhagyni. A kútkezelő észlelve a történteket, a még mozgásban nem lévő autó elé állt, azzal a szándékkal, hogy az elkövető ne tudja a helyszínt elhagyni. A sofőr hátramenetbe kapcsolt, fél métert tolatott, majd hirtelen előre menetbe indult és a személygépkocsi előtt 8-9 métert tolta a sértettet, aki egyensúlyát elvesztve az aszfaltra zuhant.

A tolvaj a helyszínről nagy sebességgel akart távozni, de a parkolóból kivezető szakaszon kanyarodásakor nekihajtott egy szabályosan közlekedő gépkocsinak, majd a füves útpadkára csúszott, ahol egy tájékoztatást adó táblának ütközött.

A baleset okozója járművéből kiszállt és megpróbált gyalog távozni, azonban a környéken tartózkodók feltartóztatták.

A külföldit a kiérkező egyenruhások megbilincselték és a rendőrkapitányságra előállították.

A rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik és az utóbbi hetekben több esetben követett el a benzinkútról fizetés nélküli elhajtást.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 557 5
NO2 10 10
NOx 11 5
O3 29 16
NO 1 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!