Elütötte az idős férfit, majd elhajtott

A rendőrök néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a férfit, aki Győr belvárosában elütött egy idős embert, majd elhajtott a helyszínről.

A rendőrségre 2017. november 21-én 16 óra 20 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy elütöttek egy gyalogost. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy Győrben, az Aradi Vértanúk útján, a Szent István út felől a Virágpiac tér irányába haladt egy autó vezetője.  Közlekedése során a kereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó 70 éves férfinak, akit a személygépkocsi bal elejével elütött. Az idős férfit a mentők kórházba vitték. Az ismeretlen járművezető a helyszínről adatai hátrahagyása és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A rendőrök néhány órán belül beazonosították, elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították a balesetet okozó K. Zsolt 27 éves győri lakost.

A rendőrkapitányságon a férfit segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.07.19. 11:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 616 6
NO2 10 9
NOx 14 7
O3 92 51
NO 3 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!