Embercsempész rendőrkézen

A kapuvári rendőrök elfogtak egy 40 éves pakisztáni férfit, aki személygépjárműve utas- és csomagterébe zsúfolva összesen 10 szír állampolgárt akart illegálisan Ausztriába vinni.

A Kapuvári Rendőrkapitányság járőrei 2016. június 2-án 16 óra 40 perckor, Gyóró község külterületén ellenőrizték egy német forgalmi rendszámú Volkswagen típusú személygépjármű vezetőjét és utasait. A rendőrök az autó utas- és csomagterében összesen 10 szír állampolgárt (2 férfit, 1 nőt és 7 gyermeket) találtak, akik nem rendelkeztek a schengeni tagállamokba történő beutazáshoz, és tartózkodáshoz szükséges okmányokkal. Az utasok a járőröknek elmondták, hogy a sofőr Ausztriába vitte volna őket. Az intézkedők W. M. A. 40 éves pakisztáni férfit és utasait a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztályán a 40 éves pakisztáni járművezető ellen – a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján – embercsempészés bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak. A férfit – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!